040 461 5298OTA YHTEYTTÄ
0item(s)

Ostoskori on tyhjä

Product was successfully added to your shopping cart.

"Polkupyörä on tehty polkemista varten"


On totta, että polkupyörällä pääsee. Vanha kansa sen tietää. On kuitenkin olemassa elämää helpottavia laitteita ja sovelluksia, miksei siis polkupyörissäkin niitä käytettäisi. Tässä hieman tarinan tynkää, miksi se sellainen sähköpolkupyörä oikein olisi loistava valinta.


Sähköpolkupyöräilyn etuja eri käyttötarkoituksissa:


Kuntoutujat:

Polkupyöräily on mitä mainioin keino saada nivelet ja lihakset jälleen toimintakykyisiksi esimerkiksi leikkauksen jälkeen. Sähköavusteinen polkupyörä avustaa liikkeellelähdössä, ylämäissä ja vastatuulessa. Näin ollen reittivaihtoehdot kasvavat valtavasti, kun ei enää tarvitse murehtia, onko matkan varrella jyrkkiä ylämäkiä tai muita niveliä rasittavia esteitä. Kunnon kohetessa, voi avustuksen kytkeä pois päältä, jolloin polkupyörää voi ajaa normaaliin tapaan.

Työmatkailijat:

Oletko hiestä märkänä, kun saavut työpaikalle? Olisiko mahtavaa, jos ei tarvitsisi murehtia hienhajusta työaikana? Onko laukkusi alati liian painava, ja polkeminen tuntuu raskaalta? Helpota elämääsi sähköistämällä polkupyöräsi. Ei enää vastatuulen kanssa kamppailua, ei niin sanottua jälkihikeä töihin saavuttuasi, ei viheliäistä tunnetta reisissä, kun maitohapot tukkivat lihakset. Kotimatkalla voikin sitten säätää avustuksen pois ja kuntoilla hien pintaan. Hikirauhaset kiittää, sydän kiittää, kaikki kiittää.

Sportti-ihmiset:

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Vauhdin voimme taata tehokkaalla sähkömoottorilla, vaaralliset tilanteet jätämme käyttäjille. Jos haluat pyörältäsi vielä enemmän, sähköistä se. Tehokkaat sähkömoottorit auttavat ampaisemaan huimiin nopeuksiin. Maasto- tai maantiepyörä saa uusia ulottuvuuksia, kun pistetään hieman lisää potkua pinnoihin. On siinä extremeä kerrakseen, kun metsäpolulla antaa palaa hengästymättä tai maantiellä ohittelee autoja. Nämä toki varauksella, sillä laki määrittelee liikenteessä ajettavan maksiminopeuden.

Nautiskelijat:

Pidätkö pyöräilystä? Kauniilla säällä on mahtavaa käydä pienellä pyöräilyretkellä. Mieli lepää, kun maisema vaihtuu. Ainoat miinukset näissä retkissä on hiki, hengästyminen ja maailmanlopun tunne. Näistä kahta voi ehkäistä sähköavusteisella polkupyörällä. Kun pyöräsi saa lisävirtaa reisilihastesi lisäksi sähköstä, matkan pituutta voi kasvattaa hyvällä omatunnolla. Jos välttämättä haluaa polkea pelkällä lihasvoimalla, pitää muistaa, että sekin onnistuu. Mikäpä siinä ajellessa, kun korissa on piknik-välineet ja iso A paistaa. Hyvä seura, hyvä ruoka ja ennen kaikkea hyvä sähköpyörä, takaavat ultimaattisen nautinnon, jota muistella talven masentavina hetkinä - ensi kesänä taas uudelleen.

Kilpailuhenkiset:

Sähkömoottoreista kilpapyörissä on tunnetusti jaeltu sanktioita. Tässä ei kuitenkaan perehdytä sen suuremmin kilpapyöräilyyn, vaan niihin kansalaisiin, jotka haluavat kaikin keinoin saada naapurinsa kateellisiksi. Naapurilla saattaa olla hienompi talo, uudempi auto, isompi telkkari, syvempi palju, kauniimpi vaimo ja/tai avio- tai avomies, toyboy tai piika, mutta aivan joka jampalla ei olekaan sähköavusteista polkupyörää. Kaupasta saa hienoja ja toinen toistaan kalliimpia sähköpolkupyöriä, mutta sähköistyttämällä oman polkupyöräsi, saat uniikin mankelin - sellaisen, jota kaupasta ei saa. Tunteista mahtipontisin on herätä kauniiseen naapurikateuden voittamisen juhlapäivään. Sitä ei aina edes rahalla tai ulkonäöllä saa.

Tunsitpa kuuluvasi johonkin ylläolevaan ryhmään - yhteen tai useampaan - tai et mihinkään, tule myymäläämme Poriin katsastamaan tarjonta ja ylläty, mitä kaikkia syitä keksimme, miksi juuri Sinun pitää sähköistää polkupyöräsi. Jos asetimme ajatuksen mielesi perukoille, ja olisit valmis hyödyntämään tämän elämää mullistavan ratkaisun viedäksesi pyöräilykokemuksen "nextille levelille" (nuorisoslangia; seuraavalle tasolle; emme mekään ymmärrä), katsasta valikoimamme ja tee ostopäätös. Tarvittaessa avustamme puhelimitse, kasvotusten tai sähköpostin välityksellä.

Joka tapauksessa: Herkullisia kilometrejä tästä eteenpäin!